Upptäck nya smslån

Aldrig förr har möjligheterna varit så stora som idag. Att låna pengar kan inte bli enklare än vad det är nu. För dig som kund är det bara till att skicka iväg ett sms och din låneförfrågan behandlas. Dessa nya sms lån tillåter den som behöver det att få låna pengar snabbt. Till skillnad från förut finns det idag en bred variation av olika sorters snabblån. Telefonlån är överhuvudtaget en relativt ny men starkt växande bransch med många potentiella kunder. Som kund är det bara för dig att hitta det sms lån du tycker är mest fördelaktig och skicka iväg ditt sms! För den som hellre ansöker om sitt lån via dator finns det nu även möjlighet att ansöka om sms lån via internet. Du får ofta din förfrågan behandlad och pengarna på kontot samma dag. Kanske är det detta som är mikrolånens högst prisade kvalitet, för de som inte har tid med långa handläggningstider kan ett sms lån vara den perfekta och kanske ända lösningen.

smsla%cc%8an

Smslåna utan säkerhet

De flesta smslån vilka är en form av mikrolån ges utan uc och som vid privatlån, utan säkerhet. Lånebeloppet varierar med brukar ligga mellan 1 000 – 5 000 kronor. Eftersom man oftast förväntas betala tillbaka efter 30 dagar är årsräntan för sådana här snabblån hög. Detta eftersom denna ränta beräknas på just vad det låter som, ett år. Dessutom betalar man oftast en fast avgift för lånet just på grund av att lånetiden är så kort vilket medför att du lika gärna kan betala tillbaka ditt lån redan nästa dag som på senaste datumet. Förutom att avgiften för lånet är fast vid smslån och rörlig på många andra lån, skiljer sig inte dessa mikrolån från andra låneformer särskilt mycket. Se dock alltid till att undersöka fördelar och nackdelar med de olika formerna.

Innan du lånar

Eftersom fördelarna med sms lån är så många, är det på sin plats att nämna att dessa lån endast är temporära lösningar. Kom ihåg att du är personligt ansvarig för att du kan återbetala. Vi rekommenderar därför att alltid granska sin ekonomi noga innan man tar någon typ utav lån, läs också utförligt igenom villkoren för det lån du väljer att ta så att du inte förbiser några möjliga extra kostnader. I det fall en kund inte betalar tillbaka sitt lån i tid kommer denna att få en påminnelse om betalningen. Uteblir betalning av även denna riskerar man att få ett krav från inkasso.