Dags att låna pengar? Ibland kan det vara rätt att ta smslån

Smslån kan vara den bästa lösningen om man plötsligt befinner sig i en situation där man behöver låna pengar snabbt och enkelt. Annars är normalt ett privatlån att föredra. Om du väljer privatlån kan du mer precist låna det belopp du behöver upp till 200 000 eller 350 000 kr. Dessutom är räntan mycket lägre och de allmänna kraven mer förmånliga.

smsla%cc%8an

Det enda tillfället du ens bör överväga Smslån är om du behöver pengar snabbt och saknar andra möjligheter. Det viktigaste när du skall låna är att du gör en grundlig research eftersom räntorna kan variera kraftigt beroende på företag. Några smslångivare har inte så extremt höga räntor medan andra har rena rama ockerräntor. Naturligtvis är det alltid bäst om du kan sluta ett avtal med din din egen bank, problemet med detta är att de ofta tar tid att få ett svar. Men om du redan är lånekund och kanske har ett bolån eller så hos banken, kan det tänkas att de är villiga att utöka det redan befintliga lånet något.

Du bör dock fundera noga innan du gör detta, banker brukar nämligen inte vara speciellt förtjusta i att utöka lånebeloppet mer än ett par gånger, sedan sätter de stopp. Kanske bör du därför överväga att ta ett smslån istället om du inte behöver så väldigt mycket pengar. Gör du det får du nästan garanterat svar redan samma dag och utbetalningen av pengar går i regel snabbt.

Mikrolån eller sms lån som vi valt att kalla det i denna text, är en typ av kredit som låter låntagaren låna mindre summor mycket snabbt. Låneansökan görs från din mobiltelefon med SMS-kommunikation. I de flesta fall kan du även skapa din ansökan på företagshemsida. Lånebeloppen  är i regel små, men det kan handla om allt från 500 kr till 30 000 kr.  Oftast får du pengarna på kontot inom några dagar eller efter bara någon timme.